SILENT DISCO HUREN ROTTERDAM

silent disco huren rotterdam

silent disco huren rotterdam

Blog Article

2

Silent disco in Rotterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Silent music helpt u graag om uw feest of evenement tot een succes te maken. Een silent disco heeft dan ook vele voordelen voor u maar ook voor uw omgeving:
silent disco huren rotterdam
u maakt met uw silent disco koptelefoons een stuk minder geluidsoverlast. Uw buren zullen uw silent disco Rotterdam dus in ieder geval wel een goed idee vinden!
U kunt doorgaan met uw feestje tot in de vroege uurtjes!
Onze silent disco koptelefoons kunnen tot 500 meter van de zender uw muziek ontvangen. Zo heeft u overal kristalhelder geluid!
Wilt u even praten met een van de feestgangers? Geen probleem zet samen met uw gesprekpartner uw koptelefoon even af en praat op een normaal geluid niveau.
Silent disco huren Rotterdam, is dat iets voor ons?
Het is een goede oplossing om in een drukke stad een stille disco te organiseren. Zo is een silent disco in Rotterdam dus zeker een van de betere oplossingen om te kunnen feesten tot in de vroege uurtjes zonder dat uw buren last hebben van u. Tocht begrijpen wij goed als u nog vragen heeft over hoe het werkt of misschien wel vragen heeft over welke mogelijkheden er nog meer zijn met onze silent disco koptelefoons. Of wellicht wilt u ideeën op doen voor uw volgende feestje? Wij schrijven voor u alle tips en mogelijkheden op onze blog pagina: silent music blogs.

Is een silent disco huren Rotterdam goedkoop?
Ja, die kunt u goedkoop bij ons huren! Onze sets zijn van top kwaliteit, wij verzekeren u dat onze silent disco koptelefoons de beste geluid kwaliteit hebben. Daarom weten wij zeker dat uw feest of evenement gaat slagen. Wilt u een silent disco huren? In onze webshop kunt u uw set geheel zelf samenstellen, u krijgt korting als u meer dan 25 koptelefoons huurt of in het geval dat u de koptelefoons voor meerdere dagen wilt huren.

De belangrijkste vraag die u heeft is waarschijnlijk is een silent disco huren goedkoop? Ja dat is het zeker, wij zijn namelijk de goedkoopste silent disco verhuur van Nederland op dit moment. Onze silent disco koptelefoons verhuren wij voor €3,49 per koptelefoon, vanaf 25 koptelefoons ontvangt u 5% korting! Bij meer dan 100 koptelefoons zelfs 10% korting. Als u de set meer dan een dag wilt huren ontvangt u van ons 25% korting per extra dag. De korting die u ontvangt wordt over het totale huurbedrag verrekend! Zo zijn wij nu de goedkoopste verhuurder van heel Nederland. Uw set wordt verzonden naar Rotterdam voor slecht €7,99 incl. retour label.

silent disco huren rotterdam


Twijfelt u nog of u een silent disco wilt huren?
U mag altijd geheel vrijblijvend contact opnemen met silent music, wij helpen u graag verder om uw stille disco of evenement tot een succes te maken! Silent music kan u ook helpen om inspiratie op te doen voor uw evenement, denk hierbij bijvoorbeeld aan een drive in silent bioscoop of wellicht een silent muziek bingo! Naast het feesten met onze sets kunt u er ook andere activiteiten mee doen, denk hierbij bijvoorbeeld aan yoga lessen, fitness lessen en stads tours.

Hebben wij u enthousiast gemaakt en wilt u een silent disco huren in Rotterdam?
U kunt bij ons tabblad verhuur onze actuele prijzen vinden voor onze silent disco koptelefoons. U kunt uw pakket geheel naar wens samenstellen, wilt u naast de normale korting nog voordeliger uit zijn? Dan kunt u kiezen voor onze combinatie pakketen. Uw pakket wordt nadat u deze heeft samen gesteld bij u thuis bezorgd voor slechts €7,99 incl. retour label.

Wilt u een groot evenement organiseren? Neem dan contact op met ons via onze oude verhuur pagina, hier kunt u het totaal aantal koptelefoons selecteren en ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte voor uw feestje of evenement.

Wilt u liever direct een van onze medewerkers spreken? Neem dan gerust contact op met 0611744356 of stuur een mail naar [email protected] wij reageren altijd binnen 24 uur op uw mail.Wilt u direct een van onze sets huren in Rotterdam? Bestel deze dan via onze webshop:

Report this page